Close

Bryllup på Rederiet

Skal dere gifte dere?

Bryllup er en av de viktigste begivenhetene i våre liv
Dette er en dag preget av glede, forventning og lykke som virkelig skal nytes sammen med familie og venner. La oss ta hånd om det praktiske slik at dere får den dagen dere har drømt om.
Dere skaper selv det bryllupet dere har lyst på, og dere planlegger det som oftest sammen med oss. Vi hjelper dere hele veien!
Deres bryllup er en stor begivenhet, og vi er opptatt av hva nettopp dere ønsker. Våre erfarne medarbeidere skreddersyr dagen for dere. Vi lytter og gir råd, tilbyr informasjon og løsninger. Vi setter sammen festmenyer, skreddersyr bryllupspakker og ordner overnatting.

Personlighet, imøtekommenhet og interesse kjennetegner oss
Vår kjøkkensjef tar utgangspunkt i de beste råvarer og gode smaks kombinasjoner når våre selskapsmenyer skal settes. Råvarene skal komplettere hverandre i sin ulikhet. Akkurat som i et ekteskap.
Bryllupsfeiring er lykke og forventning! Brudeparet skal ha gleden av å nyte den store dagen sammen med sine gjester – vi tar hånd om det praktiske. Velg den av våre bryllupspakker som passer best for ditt behov. Er det ønsker utover dette, vil vi gjøre vårt beste for å få det til!

Dere skal kunne nyte dagen og vi tar med glede hånd om det praktiske!
Vi kan klargjøre og dekke lokalene i forkant, duker, lys, servietter etter deres ønsker som er inkludert i en av pakkene. Ønsker dere ytterligere frihet kan våre proffe servitører leies utover kvelden.  Når kvelden er omme kan dere også leie oss til å rydde lokalene så dere slipper å tenke på noe.

Enhver brud vet som oftest hva hun ønsker av blomster, bordkort o.l. så disse tingene lar vi være opp til dere.

Middagen og taffelet er kanskje noe av det viktigste denne dagen og det er med stolthet vi kan love at vårt kjøkken lager en meny etter deres ønsker, vennligst se egne menyer for inspirasjon, og våre servitører er profesjonelle til en hver tid.
Vi tilbyr selvfølgelig brudeparet bryllups suite med musserende og roser i pakken.

Ta kontakt på for en uforpliktende prat på +47 38 38 95 00 eller på post@rederiethotell.no for ytterligere informasjon om våre bryllupspakker.