Rederiet ligger i sentrum av farsund, den gode atmosfæren og den kompetente staben gjør Rederiet til et ideelt sted for møter og selskap. 

Lekre, lyse lokaler hvor du kan føle storhetstiden til Rederne i Farsund. Og en nydelig utsikt over innseilingen til Farsund.

Reymert Salonger er et stort og lyst møterom med plass fra 2 – 60 personer, med standard nylig oppgradert AV utstyr.

 

Lunsj


Et måltid som blir husket og snakket om i lange tider.

Middag


Vår kjøkkensjef komponerer en 3-retters meny med de beste råvarene sesongen har å tilby. Menyen kan enkelt oppgraderes.

Konferanse- og møterom

På Rederiet har vi samarbeid med flere lokaler i og utenfor Farsund sentrum. Vi kan tilby konferanse- og grupperom til alt fra 2 til 110 personer. Vi skreddersyr konferansen etter deres behov, og våre medarbeidere sørger for at alle detaljer blir ivaretatt under hele oppholdet.

Valget er ditt

Hvilken ramme passer best? Våre medarbeidere kan bistå med å sette den perfekte rammen for ditt arrangement. Ikke nøl med å ta kontakt for en uformell prat. 

Catering

Vi har lang erfaring med catering til alt fra bryllup til mindre møter. Kontakt oss for menyforlag eller for en hyggelig prat om ditt arrangement. 

Skreddersydde aktiviteter

Vi tilrettelegger for klassisk teambuilding med lagkonkurranser, eller skreddersydde aktiviteter inspirert av firmaets verdiord.

En aktivitet er med på å løfte stemningen, skape gode samtaler og gi energi.

Beliggenhet


Dere kan velge blant flere reisemåter til Farsund som ligger ca. 2 timers kjøring fra Kristiansand og ca 2,5 timers kjøring fra Stavanger.

Nærmeste flyplass til Farsund er Kjevik Lufthavn Kristiansand. Det kan også være verdt å sjekke ut Sola Lufthavn Stavanger.

Nærmeste togstasjon til Farsund er Snartemo. Herfra går det buss til Lyngdal for videre korrespondanse mot Farsund, eller du kan bestille taxi.

Dere kan ta buss til Farsund både fra Stavanger og Kristiansand. Tar dere Sørvestekspressen fra Stavanger eller Kristiansand, må dere bytte til lokalbuss i Lyngdal. Det samme gjelder Lavprisekspressen.

Agder Kollektivtrafikk har bussruten Kristiansand-Mandal-Lyngdal-Farsund-Lista.

Kontakt & Tilbud

Ta gjerne kontakt med oss via kontakskjemaet til høyre. Inkluder gjerne antall gjester, ønsker og eventuelle matallergier.

9 + 2 =