RESTAURANT REDERIET

ÅPNINGSTIDER

━━

Lunsj:

Mandag–torsdag: kl. 1100–1700.
Fredag–lørdag: kl. 1100–1700.
Søndag: Stengt.

À La Carte:

Mandag–torsdag: kl. 1700–2200.
Fredag–lørdag: kl. 1700–2300.
Søndag: Stengt.
Kjøkkenet stenger kl. 2100.

Ønsker du mer informasjon eller har du spørsmål? Send e-post til oss eller ring+47 38 38 95 00

KOSELIG UTEPLASS I BAKGRÅDEN

━━

I bakgården er det en trivelig uteplass for servering med parasoller, varmelamper og ulltepper til de som skulle fryse. Plassen ligger skjermet til, med utsikt utover Farsunds vakre skjærgård.

SELSKAP PÅ REDERIET

━━

Hos oss skal det være høy hyggefaktor under sammenkomster og selskap. Her kjenner du at du kan ha fokus på det viktigste i ditt selskap. Vi tilbyr selskapslokaler i vakre omgivelser midt i Farsund sentrum. Her har dere også mulighet for å leie hele restauranten og uteområdene for dere selv.Vi vil jobbe sammen med deg for å skape de gode rammene for dine gjester. Vi legger til rette for at ditt selskap blir slik du ønsker det.

Reymert Salonger kan brukes både til spisesal og dansesal, her kan vi tilpasse ditt behov.

Vi har fokus på detaljer og personlig service, vi ønsker at du kan slappe av nyte en god opplevelse.

Vi har også et stort, åpent uteområde som kan brukes til store og små selskap.

MENY

Lunsj

Lunsj med varme og kalde retter fra kl 11.00 til 17.00.

SMÅRETTER

SMØRBRØD MED REKER 95,-

salat og majones 

SMØRBRØD MED KARBONADE 72,-

salat og stekt løk 

FLAGUETT 125,-

kylling i karri 

TOAST 71,

Philadelphiaost, gulost, skinke,

salat og urtedressing 

QUICHE 71,-

pai med ost, skinke, salat og urtedressing

(1h,2,3) 

SANDWICHER

CLUB SANDWICH 165,-

kylling, romanosalat, bacon, tomat

eggemajones og pommes bistro (1h,2,3,6) 

BIFF SANDWICH 175,-

grillet cherrytomatsaus, smeltet ost, salat

og pommes bistro (1h,1r,3) 

FISKE SANDWICH 175,-

panert rødspette, remulade, salat og

syltet rødløk (1h,3,9)

SUPPER

KREMET FISKEUPPE 165,-

serveres med brød og smør

(3,4,9) i brød (1h,2r)

KREMET BROKKOLISUPPE 155,-

serveres med brød og smør (3) i brød (1h,1r)

SALATER

CÆSAR SALAT 165,-

kylling, bacon, parmesan og

brødkrutong (1h,1r,3,9) 

KYLLING OG BROKKOLISALAT 169,-

Grillede grønnsaker, halloumi, nøtter og hvitløksbrød (3,12,13,1h,1r)

MELLOMSTORE RETTER

Burgertallerken 185,-

 salat, bacon, ost, løk, tomat, sylteagurk,

urtedressing og pommes bistro (1h,3,6) 

Kyllingburger 185,-

panert kyllingfilet, løk, coctail dressing, salat, tomat, løk, ost, bacon, salsa og pommes bistro

GYROS 165,-

serveres på tykk lefse, marinert kylling,

salat, tzasiki, rødløk og sweet chili (1h,3,10)

INDISK CURRY 175,-

Velg mellom fisk eller kylling.

Serveres med ris, naanbrød og salat

MILD – MEDIUM – HOT ditt valg!

LAM SOUVLAKI 170,-

paprikahummus, feta salat og birianiris

PASTA ARABIATA 169,-

serveres med biffkjøtt, og brød. HOT!

BARNEMENY

KYLLING NUGGETS 79,-

5 stk. med pommes bistro  

PØLSE OG POMMES 65,-

POMMES BISTRO 45,-  

SØTPOTET VAFFELFRIES 55,-

Á La Carte

À la carte serveres fra kl 17.00.

FORRETTER

REDERIETS FISKESUPPE 82,-

Fisk fra vår lokale leverandør, serveres med brød

KYLLING TERIYAKI 82.-

Serveres med reddikspiraler og marinert sjøgress

FISK GIJONS

Panert steinbit, salat og remulade

HYGGETALLERKEN 76,-

Hummus, guacamole, mangosalsa og steinovnsbakt olivenbrød

LETTE RETTER

REDERIETS FISKESUPPE 185,-

Fisk fra vår lokale leverandør, serveres med brød

INDISK CURRY 198,-

Kylling, grønnsaker, ris og naan

CÆSAR SALAT 189,-

Kylling, bacon, tomater, krutonger og cæsardressing

SALAT MED PANERT KYLLING 189,-

Mikset grønn salat, panert kylling, rømme

BURGERTALLERKEN 195,-

Salat, tomat, løk, sylteagurk, bacon, ost og pommes bistro

GYROS 185,-

Marinert kylling med tzatsiki, hvetelefse, salat, rødløk og sweet chilli

HOVEDRETTER

PEPPERBIFF 298,-

Indrefilet av okse, sellerirotpureé, madeira peppersaus

ANDEBRYST 305,-

Plomme- og ingefærpureé, skogsbærsaus

LAMMEKARRÈ 305,-

Honningmarinert lammekarreé, portvin- og rosmarinsaus

SMØRSTEKT BREIFLABB 305,-

Ingefær- og gulrotpureé, kremet basilikumsaus med sitrongress

STEINBIT 298,-

Blomkålpureé, hvitvinsaus med tomat og basilikum

VILLAKS 315,-

Ovnsbakt laksefilet, pureé av grønne erter, kremet kapersaus

DESSERT

SORT FLØYEN 92,-

Sjokoladefondant med vaniljeis og bærcoulis

SITRON SEMI FREDDO 86,-

Sitroncrumble, mangosorbet

CRÈME BRÛLÈE 92,-

Laget med baileys, serveres med friske bær

SORBET 72,-

3 kuler sorbet, spør servitøren om tilgjengelige smaker

BOOK BORD